WEBSITE IN PREGATIRE

Ce va fi ARP TV ? O televiziune de alternativa , care va difuza filme diverse , emisiuni ,interviuri , reportaje de la evenimente care nu patrund in scara oficiala de valori.

6 responses to “WEBSITE IN PREGATIRE

  1. general m.chelaru

    Domule Silvestri! aştept intrarea în prima linie a acestei faceri pe care o prezic a fi începutul resurecţiei naţionale. Până atunci vă sugerez cu deferenţă să lansaţi curentul rezistenţei naţionale intelectuale. Lichelismele celor care ne dau lecţii de morală sunt contagioase şi produc homunculi larvari otrăvitori. Ecologizarea spaţiului de conştiinţă naţional- utilă trebuie să înceapă cu ecarisarea javrelor ordinare care se substituie vocilor noastre, nu prin merit sau accepţiune, ci prin sperjur şi crimă. Mă rog Dumnezeului cel Fără De Început să săvârşescă această lucrare la care osârdiţi şi la care vom veni cei tăcuţi, dar mulţi.

  2. Sper ca această televiziune să promoveze adevăratele valori culturele şi ştiinţifice.Nu notorietatea să „creioneze”personalitatea ,ci opera să urce pe piedestal OMUL.Redactorii acestei televiziuni să contacteze oamenii de cultură care au în spate opere şi o activitate fructuasă şi îndelungată care nu au acces la televiziunile naţionale şi comerciale în jurul cărora s-au format adevărate găşti.

  3. doresc sa stiu pe cand preconizati sa incepete activitatea la T.V./

  4. Destul de vag, ca descriere. Cand se va vedea ?

  5. Buna ziua , se mai aude ceva cu televiziune ? M-ar interesa o colaborare cu dvs ….intr-o munca atat de importanta pentru neam si tara…
    Toate cele bune dvs si tuturor cititorilor ..

  6. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s